Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря колеги,ще потърся тези марки,по принцип търся добър звук,качество,и предполагам че когато са маркови говорителите,ще е супер!
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

• За сравнение тези дни се качих в 156-цата, която 3-4 месеца не бях пипал, тя си е със стандартните говорители, все едно слушах музика в банята докато се къпя. Та долу горе това е разликата
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Колеги та, изчетох доста от темата но така и не намерих ясен отговор, та да попитам значи искам да сложа, ето това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63469 . Колата ми няма чейнджър, има ли начин от ICS да се извади сигнал, ако да кажете някое сервизче (Най-добре ще е, ако е в Кюстендил ,Благоевград, Дупница). Поздрави
        Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
        Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
        Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.

Comment

• Първоначално публикувано от milenmilan Покажи съобщение
          Колеги та, изчетох доста от темата но така и не намерих ясен отговор, та да попитам значи искам да сложа, ето това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63469 . Колата ми няма чейнджър, има ли начин от ICS да се извади сигнал, ако да кажете някое сервизче (Най-добре ще е, ако е в Кюстендил ,Благоевград, Дупница). Поздрави
          Аааа колега не си чел внимателно!
          Отговора на въпроса ти е на 4-та страница,даже има снимки на това което ти трябва.Сервиз не ти е необходим.Купи си буксата и с малко сръчност ще се справиш.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=24686&page=4
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Аааа колега не си чел внимателно!
            Отговора на въпроса ти е на 4-та страница,даже има снимки на това което ти трябва.Сервиз не ти е необходим.Купи си буксата и с малко сръчност ще се справиш.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=24686&page=4
            Kолега не знаеш ли онлайн , от къде мога да поръчам тая букса ???

Comment

• Първоначално публикувано от milenmilan Покажи съобщение
              Kолега не знаеш ли онлайн , от къде мога да поръчам тая букса ???
              Заповядай колега

http://www.avitel-bg.com

Това е номера по които можеш да я купиш: Best.Nr.003.780-0/Becker Blaupunkt
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Заповядай колега

http://www.avitel-bg.com

Това е номера по които можеш да я купиш: Best.Nr.003.780-0/Becker Blaupunkt
                Колега никъде не мога да намеря тази букса

Comment

• От сайта взимаш телефона и поръчваш по номера които съм ти дал.И съответно се разбирате по куриер за доставка

Comment

От сайта взимаш телефона и поръчваш по номера които съм ти дал.И съответно се разбирате по куриер за доставка
                    Мерси

Comment

• За да не стане объркване се обади на тези телефони:

тел. 0700 18 018 , 952 07 03
                      факс. 02/ 952 06 46
                      GSM 088 555 37 67
                      E-mail: info@avitel-bg.com
                      Работно време
                      Понеделник-Петък: от 9:30 до 18:30ч.
                      Събота: от 10:00 до 14:00ч.

Comment

• Да дам и аз един съвет. Аз съм с конвертор от хай то лоу левел на звука, представлява една кутийка, в която от едната страна подаваш сигнал от задните 2 тонколони, а тя го преубразува в лоу сигнал и с кабел към усилвателя - струва 15-20лв.
                        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                          Да дам и аз един съвет. Аз съм с конвертор от хай то лоу левел на звука, представлява една кутийка, в която от едната страна подаваш сигнал от задните 2 тонколони, а тя го преубразува в лоу сигнал и с кабел към усилвателя - струва 15-20лв.
                          Колега мерси за съвета, така и направих свалих задната седалка, взех си сигнал от кабелите там, и сега е екстра. Само дето 1 час се чудех, от де да зема ремоте, и накрая взех от левия габарит

Comment

• Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                            Да дам и аз един съвет. Аз съм с конвертор от хай то лоу левел на звука, представлява една кутийка, в която от едната страна подаваш сигнал от задните 2 тонколони, а тя го преубразува в лоу сигнал и с кабел към усилвателя - струва 15-20лв.
                            Колега,от къде си я купил тази кутйка,искам и аз да пробвам с такава!
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

• Взех я от един сервиз за кар аудио. Отиди в който и да е кар аудио сервиз и питай за High to low level конвертор. Ето пример: http://www.thunder.bg/product_info.p...f1a88af9321958. Aко имаш въпроси по монтажа ще ти обесня как става най-лесно.
                              Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Аз си взех имено тази на Thunder

Comment

Working...
                                X